Elem és hallkészülék-szárító postai úton történő megrendelése.

A kialakult helyzetre való tekintettel az Ön és munkatársaink egészségének védelme érdekében lehetőséget biztosítunk elemek és hallókészülék-szárító postai úton történő megrendelésére.

Milyen tételeket rendelhet?

Az elemek rendelési egysége a levél, egy levélen 6 db elem található. Jelenleg az alábbi elemek rendelésére van lehetőség 510 Ft/levél áron:

Oticon 10, Oticon 13, Oticon 312, Oticon 675.

Minimális rendelési mennyiség 3 levél (18 db elem)!  Az elemek méreteiről, cseréjük módjáról és egyéb tudnivalókról bővebben az Elemek oldalon olvashat!

KAPAK elektromos szárító 12 900 Ft/db

Nézze meg cikkünket a hallókészülék szárítóról!

Hogyan történik a rendelés?

A rendeléshez Önnek mindössze az alábbi űrlapot kell kitöltenie, beírva nevét, a kért szállítási címet, e-mail címét és telefonszámát, illetve az üzenet mezőbe a rendelni kívánt cikk(ek) nevét és darabszámát.

Többféle tételt is rendelhet, ekkor kérjük, a megfelelő mezőbe írja be a megrendelni kívánt mennyiséget. Amiből nem kíván rendelni, azt a mezőt hagyja üresen.

A rendelést a „Megrendelés elküldése” gomb segítségével tudja megtenni. A fizetés postai utánvéttel történik.

A szállítás díja belföldre 1450 Ft (mely az utánvét költségét is tartalmazza).

Rendelés feldolgozása

Az adott munkanap 12 óráig beérkezett megrendeléseket még aznap feldolgozzuk, másnap pedig átadjuk a GLS futárszolgálat munkatársainak, akik eljuttatják Önnek a csomagot.

A GLS belföldön a csomagfelvételt követő munkanapon kézbesíti a csomagokat. A szomszédos országokba általában 24-48 óra, a távolabbi országokba 72-120 óra az átfutási idő. A GLS hétfőtől péntekig, munkaidőben kézbesít, Budapesten szombati kiszállítást is vállalnak.

Fizetés

Fizetni Ön utánvétel tud a GLS munkatársánál, akinél készpénzzel (forintban) és bankkártyával is kifizetheti a számla végösszegét. A számla bruttó árat jelent, és tartalmazza a szállítási költséget is. A számlát a csomagban találja meg. A csomag átvételekor kérheti a futártól a csomag kibontását, a küldött termékek hiánytalan és sérülésmentes állapotnak vizsgálatához. Amennyiben a terméken esetleges sérülést észlel, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Megrendelés leadása

Kérjük töltse ki adataival alább. Figyelem: elem rendelésnél levél darabszámot kell megadni (1 levél=6 db elem)!