Ingyenes hallásvizsgálat és két hetes hallókészülék-próbahordás!
szolgaltasok-1

Ingyenes hallásvizsgálat

A fájdalommentes hallásvizsgálat során szakképzett audiológus kollégáink a hallásküszöböt és a beszédértést is feltérképezik, így pontos információt kapunk hallása állapotáról. Halláscsökkenés esetén megállapítjuk a hallásvesztés típusát, mértékét és a beszédértés szintjét. A hallásvizsgálatot objektív műszeres hallásdiagnosztikai eszközökkel végezzük, így felmérjük a fülkagyló, a hallójárat, a középfül és a belső fül állapotát és működését is.

szolgaltasok-2

Ingyenes hallókészülék próbahordás

Amennyiben halláscsökkenés áll fenn, a szakember által kiválasztott és beállított hallókészüléket 15 napig térítésmentesen használhatja mindennapjai során, hogy megtapasztalhassa a készülék által nyújtott előnyöket. Gyakorlati és elméleti segítséget nyújtunk a hallókészülék működésének, használatának, tisztításának és karbantartásának elsajátításában.

szolgaltasok-3

Konzultáció

Ügyfeleinknek személyre szabott szolgáltatásokat nyújtunk, így hallókészülékeik szakszerű beállításában és rendszeres finomhangolásában, karbantartásában is segítünk. Hiszünk az élethosszig tartó hallásgondozásban: rendszeres kontroll vizsgálatok és konzultációk során igény szerint folyamatosan figyelemmel kísérjük a hallás állapotát.

szolgaltasok-4

Szakrendelés

Teljes körű audiológiai és fül-orr-gégészeti szakrendeléssel várjuk ügyfeleinket.

szolgaltasok-5

Széleskörű terméktámogatás

TB támogatott és nem támogatott termékek, hallókészülék kiegészítők és elemek értékesítésében, forgalmazásában és szervizelésében is részt veszünk.

szolgaltasok-6

Prémium garancia

Oticon hallókészülékek 36 hónap garanciával (akár 12 hónap nemzetközi garancia), egyes típusok akár 60 hónap garanciával és elérhetők.

Ha változást tapasztal a saját vagy egy családtag hallásában, látogasson el hozzánk, és mi mindent megteszünk, hogy olyan megoldást találjunk, ami segít hallása javításában, így mindennapjait újra magabiztosan élheti! Vegye fel a kapcsolatot velünk és foglaljon időpontot ingyenes hallásvizsgálatra!

Hívjon minket bizalommal a 06 1 281 2336-os telefonszámon vagyÍRJON NEKÜNK ÜZENETET