Melyiket válasszam? - Audika

Az Ön életmódjának leginkább megfelelő hallókészülék

Mindegy, hogy az Önnek a hegymászás jelenti a kalandot, vagy jobban szereti a kanapéról nézni, ahogy mások megmásszák a Mount Everestet, mi megtaláljuk az Ön életmódjához legmegfelelőbb hallókészüléket.
A legmodernebb hallókészülékek ma már egyformán jól kezelik a szabadban vagy egy forgalmas étteremben történő használatot, így észrevétlenül alkalmazkodnak az Ön mindennapjaihoz, aktuális hangkörnyezetéhez és élethelyzetéhez.

A modern és diszkrét hallókészülékeké a jövő!

Tudjuk, hogy a funkció mellett a kényelem és a diszkréció is fontos, ezért csak olyan hallókészülékeket kínálunk, amelyeknek tervezésekor szem előtt tartották a felhasználók valódi igényét és egyedi stílusát. Akár észrevétlen, visszafogott megjelenésre vágyik, akár vibráló színt szeretne hordani a füle mögött, modelljeink minden stílust kiszolgálnak.

Talán az a legjobb megoldás az Ön számára, amit senki más nem láthat?

Akár a munka során, akár baráti társaságban, Ön talán szeretné bizalmasan kezelni hallókészülékét. Bár manapság a hallókészülékek már igazán tetszetősek, megértjük, ha Ön bizalmasan szeretné kezelni halláscsökkenését. Van olyan választás, amely majdhogynem észrevehetetlen. Mennyire láthatatlanok a hallójárati hallókészülékek Térjen be hozzánk egy próbára és meglátja.

Fedezze fel, melyik a legjobb csúcstechnológiás hallókészülék az Ön számára

Problémamentes kapcsolódást szeretne, hogy közvetlenül továbbíthassa a hangot a hallókészülékére? Az Oticon ON mobilapplikációval kompatibilis hallókészülékekkel közvetlenül, vezeték nélküli kapcsolaton keresztül telefonálhat, hallgathat zenét, vagy épp nézhet televíziót, mert ezen elfoglaltságok hangját közvetlenül a hallókészülékén át hallhatja. Ha ez összhangban van életmódjával, boldogan segítünk Önnek a beállítások elvégzésében, hogy Ön biztosan a legtöbbet kapja, ami hallókészülékéből kihozható.

Jelentkezzen be ingyenes hallásvizsgálatunkra, ahol szakértő kollégáink nem csak segítenek megtalálni a tökéletes hallásmegoldást, de 15 napig ingyen, kötelezettségek nélkül próbálhatja ki az Ön számára ideális hallókészüléket!

Hívjon minket bizalommal a 06 70 650 0628-as telefonszámon vagyÍRJON NEKÜNK ÜZENETET