A „mentális egészség” visszaállításában segít mentáligiénés szakember.

A „mentális egészség” számtalan összetevő harmonikus meglétét jelenti. Ez nem csupán a mentális zavarok és rendellenességek hiányát jelenti, hanem egyfajta összhangot önmagunkkal és a környezetünkkel, egyszóval:  lelki EGÉSZ-SÉGET.

Példa nélküli, nyomasztó környezeti hatásokkal kell most megküzdenünk; félünk, hogy a koronavírus járvány megfoszt minket személyektől, dolgoktól, akik, vagy amik nagyon fontosak nekünk. Félünk, hogy elveszítjük szeretteinket, elveszítjük munkánkat vagy akár életünket is. Félelmetes, hogy nem tudjuk, mit hoz a jövő.

Amikor a félelem túlzottan elhatalmasodik rajtunk, az már a mindennapos tevékenységekben is akadályozhat minket.

Gattyán Nikolett vagyok, életvezetési tanácsadó és coach. Hiszem, hogy ebben a nehéz helyzetben, az összefogás ereje segíthet.

Én is szeretném felajánlani pedagógiai, coaching és mentálhigiénés szakismereteimre és személyes tapasztalataimra épülő szaktudásomat azoknak a partnereinknek, ügyfeleinknek, akiknek most szükségük van rá.

Ha úgy érzi, egyedül nem találja meg a kiutat szorongásából, félelmeiből, akkor keressen fel! Egyeztessünk egy időpontot, amikor fogadni tudom hívását egy ingyenes konzultációra, segítő beszélgetésre.

Fenti szolgáltatást az Audiopont Halláscentrumok nyilvántartásában szereplő ügyfelek térítésmentesen vehetik igénybe, a járványügyi veszélyhelyzet alatt!

Az alábbi űrlapot kitöltve vegye fel velem a kapcsolatot, hogy megbeszéljük az ingyenes konzultáció lehetőségét.

Mi az a mentális egészség?

Általánosságban elmondható, hogy a mentális egészség az általános egészség egy része.

A mentális egészség több mint a mentális zavarok és rendellenességek (kiégés, depresszió, kognitív károsodás stb.) hiánya.  A mentális egészség olyan pozitív szempontokat is magában foglal, mint a jóllét, munkánkkal kapcsolatos elégedettségünk és elkötelezettségünk, valamint az egyéni és a munkával kapcsolatos erőforrásaink állapota.

Ki vagyok én?

Pedagógusként diplomáztam, majd az egészségügyben eltöltött hosszú évek alatt life coach (életvezetési tanácsadó) képesítést szereztem.

Az emberekkel való közös munka szeretete inspirál arra, hogy mindig valami újat tanuljak, folyamatosan képezzem magamat. Ezért a Károli Gáspár Református Egyetemen bővítettem tovább ismereteimet, és mentálhigiénés szakemberként diplomáztam.

Hiszek abban, hogy a különböző testi-lelki problémák megelőzhetőek, ha egy felmerülő nehézségnél, elakadásnál, külső segítséget kapunk. Ebben segíthet a mentálhigiénés tanácsadás, amely megelőzheti egy-egy probléma elmélyülését.

Segítséget nyújtok a hozzám fordulók számára lelki egészségük megőrzésében, belső egyensúlyuk fenntartásában, helyreállításában. Empátiával, odafigyeléssel és diszkrécióval dolgozom. Minden esetben személyre szabott módszerrel, mindig a kliens igényeinek megfelelően haladok páciensemmel együtt a mentális megerősödés útján.

Kapcsolatfelvétel