Oticon More - Audika

Legyen hozzáférése a teljes hangkörnyezethez!

A kevesebb nem elég az agynak

Belegondolt már abba, milyen jó lenne jobban hallani, mi történik Ön körül? Ez a hagyományos hallókészülékekkel nem megoldható, mert azokat úgy tervezték, hogy kizárólag az Ön előtt álló beszélőre fókuszáljanak. Pedig nem ez a halláscsökkenés kezelésének ideális módja!

Egy ilyen korlátozott hangkörnyezetben nehézzé válik a beszélgetések követése. Ráadásul szinte lehetetlen meghallani a háttérzajokat – amik alapvető részei a természetes hallásnak. És, ami a legfontosabb, a korlátozott hangkép megakadályozza, hogy az agy megkapja azokat a hanginformációkat, amik szükségesek számára.

Az agyának többhöz kell hozzáférnie

A hangkörnyezet Ön körül folyamatosan és kiszámíthatatlanul változik, bárhová is megy. És sokkal gazdagabb, mint az egyszerű beszéd. Agyunk pedig úgy fejlődött, hogy kezelni tudja ezt az összetettséget, és megtalálja a jelentését.

Mi, az Oticonnál arra összpontosítunk, hogy jobban megértsük az agy működését, és az azt támogató technológiákat fejlesszünk ki. Az új kutatások azt mutatják, hogy az agynak a teljes hangképre szüksége van, hogy természetes módon tudja értelmezni a hangokat. *

* O’Sullivan, et al (2019). Puvvada, K. C., & Simon, J. Z. (2017).

Ideje többet kihoznia az életéből!

Bizonyítottan**
megkönnyíti az agy munkáját

Az Oticon More -ral akár 60%-kal tisztábban jelennek meg az agyban a hangok.**

** Santurette, S., Ng, E. H. N., Juul Jensen, J., & Man K. L., B. (2020). Oticon More clinical evidence. Oticon Whitepaper.

A világ első hallókészüléke
beépített Mély Neurális Hálóval

Bemutatjuk az első olyan hallókészüléket, amely úgy működik, ahogy az agy, hiszen ez is tapasztalati úton tanult.

Kapcsolat
könnyedén

Az Oticon More hallókészülékkel kedvenc eszközéről a legkiválóbb minőségben élvezheti a továbbított hangokat.

Teljes energiával
minden nap

Az Oticon More miniRITE R hallókészülék stílusos töltője mindössze három óra alatt teljes napra elegendő energiával tölti fel az akkumulátorokat

Az Oticon More lehetővé teszi, hogy a hangkörnyezetet annak teljes gazdagságában tapasztalhassa meg.

Oticon More™
Egy hallókészülék, amit az agy támogatására fejlesztettek

Az Oticon More a BrainHearing™ filozófiánk megtestesítője. Ez azt jelenti, hogy úgy támogatja az Ön agyát, hogy a teljes hangkörnyezethez hozzáférést biztosít.

A valaha volt legintelligensebb microchipünk, a Polaris™ teszi lehetővé, hogy az Oticon More egy forradalmian új technológiát használhasson: ez a Mély Neurális Háló (MNH). Az agy működését utánozva megtanult mindenféle hangot felismerni a legapróbb részletekig – úgyhogy tudja, hogyan is kellene azoknak hangozniuk.

Az eredmény az összes hang természetesebb megjelenítése egy tiszta, teljes és kiegyensúlyozott hangzásképben – így több jut el Önhöz minden hangkörnyezetből.

A Mély Neurális Háló (MNH) támogatásával

A MNH egy olyan technológia, aminek 12 millió valós hangkörnyezetet tanítottunk meg. Ez a beépített intelligencia biztosítja, hogy az összes hang minden apró részletével együtt, tisztán érkezzen meg Önhöz.

Halljon többet!

Bizonyítottan megkönnyíti az agy munkáját

A vizsgálatok során azt tapasztaltuk, hogy az Oticon More-ral akár 60%-kal tisztábban jelennek meg az agyban a hangok.** Ez pontosan mutatja, hogy az Ön számára is mennyivel egyszerűbbé válik majd meghallani az Önt körülvevő hangokat.

Tény, hogy az eddigi legjobb hallókészülékünkkel összehasonlítva 15%-kal többet lesz képes meghallani és megérteni abból, amit Önnek mondanak, és ez abban is segíti majd, hogy később több mindenre emlékezzen**.

** Santurette, S., Ng, E. H. N., Juul Jensen, J., & Man K. L., B. (2020). Oticon More clinical evidence. Oticon Whitepaper.

Kapcsolódjon kedvenc eszközeihez

Az Oticon More hallókészülékkel kedvenc eszközéről a legkiválóbb minőségben élvezheti a továbbított hangokat.

  • Továbbítsa a hangot közvetlenül az iPhone® és Android™ készülékekről*
  • Indítson kéz nélkül telefonhívást bármilyen okostelefonról*
  • Továbbítsa a hangot a TV-jéről
  • Kapcsolódjon egy távmikrofonhoz
Az Apple, az Apple logó, az iPhone, az iPad és az iPod touch az Apple Inc. bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye. Az Android, a Google Play és a Google Play embléma a Google LLC védjegye.
*Az Androidos eszközöknek támogatniuk kell az ASHA – Audio Streaming Hallókészülékekhez funkciót, hogy közvetlenül tudja a hangot továbbítani az Oticon More hallókészülékre. További információért kérjük, látogassa meg az oticon.global/compatibility weboldalt.

Teljes energiával, minden nap

A tölthető Oticon More hallókészüléket stílusos töltővel szállítjuk, amely mindössze három óra alatt teljes napra elegendő energiával tölti fel az akkumulátorokat – még akkor is, ha közben más készülékekről szeretne hangot továbbítani hallókészülékébe.*

  • Nincsenek eldobható elemek = kevesebb probléma
  • A 30 perces gyorstöltés hat órára biztosítja a hallókészülék működését
  • Kényelmes, könnyen használható, megbízható
  • Kapcsolódjon egy távmikrofonhoz
* A lítiumion-akkumulátor teljesítménye a halláscsökkenéstől, az életstílustól és a használati szokásoktól függően változhat.

Még teljesebb Oticon More élmény

Tegye könnyebbé
a mindennapi kapcsolattartást

Változtassa át Oticon More hallókészülékét vezetéknélküli sztereó fülhallgatóvá a ConnectClip segítségével. A ConnectClip Bluetooth® Low Energy technológiát használ a telefonnal vagy tablettel való csatlakozásra, a távoli mikrofon funkcióját pedig egyszerűen imádni fogja, amikor távolról vagy zajos helyen próbálja hallani a beszédet.

Tinnitus
fülzúgás enyhítés

Vegye vissza az élete fölött az irányítást, és tartsa kézben a fülzúgás tüneteit a Tinnitus SoundSupport™ segítségével. Ez a funkció számos enyhítő hanghatást kínál, beleértve a népszerű és megnyugtató óceánzúgás-szerű hangokat, amelyeket Ön a saját igényei szerint tud személyre szabni.

Készen áll arra, hogy többet hozzon ki az életéből?

Jelentkezzen be hozzánk szakmai konzultációra, ahol képzett audiológusaink minden felmerülő kérdésére választ adnak!

Hívjon minket bizalommal a 06 1 281 2336-os telefonszámon vagyÍRJON NEKÜNK ÜZENETET