Oticon ON alkalmazás

Állítsa alkalmazásunkkal Oticon hallókészülékét könnyedén és diszkréten, közvetlenül okostelefonjáról 

Hogyan teheti egy alkalmazás könnyebbé az életét? Számos funkcióval! Ráadásul nem kell feltűnő módon a hallókészülékéhez nyúlkálnia, ha állítani szeretné. Megteheti nagyon egyszerűen és igazán diszkréten az okostelefonjáról is. De mi mindent tud még az Oticon ON alkalmazás?

  • hangerő állítás
  • programváltás
  • elem töltöttségének ellenőrzése

…és számos egyéb funkció!

  • Televízió: a TV-készülék hangját közvetlenül az Oticon hallókészülékbe továbbíthatja
  • Tinnitus SoundSupport ™: Válassza ki a fülzúgást enyhítő hangok játszását az Oticon hallókészülékben
  • Hallókészülék használati utasításai: Tekintse meg a használati útmutatót, közvetlenül az alkalmazásban
  • Hallókészülék keresése: Használja az applikációt a hallókészülékének megtalálására! Olvassa el cikkünket a témáról! 

Töltse le az Oticon ON alkalmazást

Az Apple, az Apple logó, az iPhone, iPad és iPod touch az Apple Inc. védjegyei, bejegyezve az Egyesült Államokban és más országokban. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye. Az Android, a Google Play és a Google Play logó a Google LLC védjegye.

Kezdje el használni az Oticon ON alkalmazást 3 egyszerű lépéssel

  • Töltse le az Oticon ON alkalmazást a Play Áruházból vagy az App Store-ban.
  • Csatlakoztassa hallókészülékét okostelefonjához.
  • Kezdje el könnyedén állítani hallókészülékét!

Mindössze ennyi a teendő!

 

 

Vegye kezébe hallásállapotának fejlesztését a HearingFitness™ funkcióval

A HearingFitness egy olyan technológia az Oticon ON applikációban, ami lehetővé teszi, hogy bármely pillanatban áttekinthesse hallásállapotát, és támogatja Önt, hogy tudatosabban odafigyeljen a saját egészségére.

A HearingFitness a világ első fitnesz technológiája halláshoz. Olyan, mint egy edzésprogram: a HearingFitness figyeli a hallókészülék-használat módját, gyűjti annak adatait és ebből olyan ismereteket biztosít Önnek, amivel javíthatja egészségügyi állapotát. Az applikáció által javasolt tippek big data alapúak – a big data egy olyan hatalmas adathalmaz, amely az interneten összegyűjtött információkat tartalmazza – ezt kombinálja az Ön életstílusával, egészségügyi adataival és a helyi hangkörnyezet elemzéséből nyert ismeretekkel. Így az Önnek legmegfelelőbb ötleteket, tippeket tudja nyújtani.

Nyissa meg a világot maga előtt

Azzal, hogy hallókészülékét az internethez csatlakoztatja, az Oticon ON applikáció lehetővé teszi minden olyan kapcsolat létrehozását, ami megkönnyíti a mindennapi életet.

Beállíthatja, hogy figyelmeztetést kapjon a hallókészülékben e-mail vagy SMS érkezésekor. Vagy amikor valaki csenget az ajtón. Vagy miért nem állítja be úgy az applikációt, hogy diszkréten a fülébe suttogja, amikor a kedvenc csapata gólt szerez?

A lehetőségek száma végtelen!

Késztettünk egy videós bemutatót az Oticon ON alkalmazásról és annak használatáról:

Töltse le most az alkalmazást!

Másra is kíváncsi?

Audiológusaink a hallás angyalai! Szívvel-lélekkel segítik minden kliensüket a lehető legjobb hallásélmény megtapasztalásában és az Ön kezét sem engedik el addig, amíg maximálisan nem elégedett! Keresse fel bátran Audiopontjainkat, vegyen részt egy teljeskörű, rendkívül gyors és fájdalommentes hallásvizsgálaton, ahol pontos képet kaphat aktuális állapotáról, de beszerezheti nálunk hallókészülék-tisztítószereit, illesztékét is!

Időpontot foglalok!

Szólj hozzá