Oticon Opn S - Audika

Oticon Opn S

hallókészülékek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Oticon ismét lerombol egy fizikai törvényt

Az Oticon Opn S hallókészülékek segítenek megszabadulni a korlátoktól, és segítenek bekapcsolódni a beszélgetésbe nehéz hallási környezetben.

 

Szabaduljon meg az eldobható elemektől

Stílusos, újratölthető megoldás, amelyet éjszaka feltölt, és egész nap tudja használni.

Az ép hallással egyenértékű beszédértés

Tanulmányok bizonyítják, hogy az Oticon Opn S használóinak beszédértése ugyanolyan szintű, mint az ép hallásúaké.*

** Santurette, S., Ng, E. H. N., Juul Jensen, J., & Man K. L., B. (2020). Oticon More clinical evidence. Oticon Whitepaper.

360°-os hangélmény		

Az Oticon Opn S továbbfejlesztett technológiája hozzáférést biztosít az agynak a körülöttünk lévő fontos hangokhoz.

Könnyű, vezetékmentes technológia

Az Oticon Opn S egyszerű, vezeték nélküli kapcsolódási lehetőséget biztosít az Ön kedvenc eszközeihez.

Viszlát, sípolás

Az OpenSound Optimizer technológia felismeri és megakadályozza az idegesítő sípolást – még annak kialakulása előtt.

Megérkezett az Opn S család

miniRITE R

Az Opn S miniRITE R egy korszerű, diszkréten, a fül mögött megbújó, újratölthető hallókészülék. Az egyszerűen használható töltővel ez a típus számos szolgáltatást és funkciót kínál, például a 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiát.

miniRITE

Az Opn S miniRITE diszkrét kialakítású készülék, egyetlen nyomógombbal a hangerő és a programok egyszerű kezeléséhez. A miniRITE 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiával, valamint számos egyéb funkcióval rendelkezik.

miniRITE T

Az Opn S miniRITE T a telefontekercs technológiát és a dupla nyomógombot egy karcsú dizájnban kínálja. Használja a vezeték nélküli telefontekercs technológiát, így nyilvános helyeken casatlakoztathat a hangrendszerekhez, s a hangot közvetlenül hallókészülékébe továbbíthatja.

BTE PP

A nagy teljesítményű Opn S BTE Plus Power nyílt hangzást biztosít a nagyfokú-súlyos halláskárosodással küzdő használók számára. 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológia, telefontekercs és hosszú akkumulátor-élettartam, kompakt kivitelben.

Tekintse meg az Oticon weboldalán a fenti stílusokat különböző színekben!

Egész napra elegendő energia. Minden nap.

Az Opn S miniRITE R az újratölthető akkumulátorok kényemét és az úttörő, nyitott illesztést kínálja, miközben kiválóan csatlakoztatható más eszközökhöz.

Ezt a diszkrét hallókészüléket elegánsan stílusos töltővel és hosszú élettartamú, újratölthető akkumulátorral szállítjuk.

 

 

 

 

 

Élvezze az ép hallókéval megegyező beszédértést!

A hallássérültek számára a legnagyobb kihívás a beszéd megértése zajos környezetben, amikor egyszerre többen beszélnek. Az Oticon Opn S átlépi a hallókészülékekkel elérhetőnek vélt határokat. Az Opn S bizonyítottan még jobb beszédértést tesz lehetővé zajos környezetben, kevesebb erőfeszítéssel, mint előző generációs hallókészülékeink. Az Opn S lehetővé teszi, hogy aktívan részt vegyen nehéz hallási helyzetekben – akárcsak az ép hallású emberek.*

Tipikus halláskárosodásban szenvedők és jól beállított hallókészülékek esetén, zajos helyzetekben.
* Juul Jensen 2018, Oticon Whitepaper, Oticon Opn S 1

Az Oticon Opn S 360°-os hangélményt biztosít
Az egy beszélőről történő fókuszálástól a több beszélőig

A hagyományos hallókészülékek úgy kezelték a zajos környezeteket, hogy a hallókészülék viselő előtt álló emberre fókuszáltak, miközben elnyomták az összes többi zajt. Az Oticon S-ben dolgozó technológia hozzáférést biztosít a ember környezetében lévő releváns zajokhoz, beleértve a beszédet is, így téve lehetővé, hogy az ember kiválaszthassa, mire szeretne figyelni.

Ennek a sorsfordító technológiának eredményeképpen még tovább javul a beszédértés, kevesebb erőfeszítéssel. Így most már Ön is csatlakozhat a beszélgetésekhez, és követni tudja, miről van szó – még a kihívást jelentő hallási környezetekben is, mint például egy családi vacsora vagy egy látogatás a vendéglőben.*

* Juul Jensen 2019, Oticon Whitepaper

Könnyedén csatlakozhat a telefonjához és egyéb eszközeihez

Az Oticon Opn S nem csak egy egyszerű hallókészülék.
Ez egy hordható technológia, amely megkönnyíti a csatlakozást kedvenc eszközeihez.

Telefonáljon úgy, hogy nem tartja a kezében a telefont

A ConectClip megkönnyíti a telefonálást. A hívó hangját közvetlenül az Ön hallkészülékébe továbbítja, miközben a beépített mikrofon tisztán közvetíti az Ön hangját a hívó felé.

Közvetítsen zenét jó minőségben, sztereóban

Hallókészülékei kiváló minőségű vezeték nélküli fejhallgatókká válnak, amelyek közvetlenül streamelnek zenét iPhone®-ról, iPad®-ről vagy iPod touch®-ról. Más Bluetooth®-kompatibilis eszközök a vezeték nélküli ConnectClipen keresztül továbbítják a hangot.

Továbbítsa a hangot a tévéjéről

Az Oticon TV adaptert használva közvetlenül a hallókészülékébe továbbíthatja a tévéje hangját. Így olyan hangerőn élvezheti a kedvenc műsorát, amilyenen csak szeretné.

Hozzon ki még többet a hallásából az Oticon ON alkalmazással

Az Oticon ON alkalmazás lehetővé teszi, hogy a tenyeréből kezelhesse hallókészülékét. Férjen hozzá a csaknem végtelen számú kapcsolódási lehetőséghez és funkcióhoz.

Az Apple, az Apple logó, az iPhone, az iPad és az iPod touch az Apple Inc. bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és más országokban. Az App Store az Apple Inc. szolgáltatási védjegye. Az Android, a Google Play és a Google Play embléma a Google LLC védjegye.

Az Opn S-sel a sípolás a múlté

Az Oticon More hallókészülékkel kedvenc eszközéről a legkiválóbb minőségben élvezheti a továbbított hangokat.

A gerjedés egy idegesítő sípolás vagy statikus zaj, ami akkor keletkezik, amikor kiszökik a hang a hallókészülékből, és azt a készülék újra felerősíti. Ez általában akkor történik, amikor valaki vagy valami túl közel kerül a hallókészülékhez, például, amikor megölelünk valakit vagy a telefont a fülünkhöz emeljük, sőt, sokszor az is elég, ha leülünk egy magas háttámlájú székbe. Ez egy olyan probléma, ami nehézséget okozott – egészen mostanáig.

Az Oticon Opn S készülékben rejtező forradalmi technológia a gerjedést már annak kialakulása előtt megakadályozza. Most megölelheti szeretteit anélkül, hogy a sípolás miatt kellene aggódnia.*

* Az előírt illesztékekhez, a legjobb gyakorlatnak megfelelően.

Funkciók a még nagyobb Opn S élményért

Kapcsolódjon az IFTTT-képes eszközökhöz

Az Oticon eszközök az  hálózaton (IFTTT.com) keresztül csatlakoznak az internethez. Az IFTTT egy folyamatosan bővülő internet-alapú szolgáltatás, amely lehetővé teszi hallókészülékeinek integrálását számos termékkel és megoldással, például háztartási gépekkel, világítási rendszerekkel, e-mailekkel, naptárral és sok mással.

Fülzúgás-enyhítés

Vegye vissza az élete fölött az irányítást, és tartsa kézben a fülzúgás tüneteit a Tinnitus SoundSupport™ segítségével. Ez a funkció számos enyhítő hanghatást kínál, beleértve a népszerű és megnyugtató óceánzúgás-szerű hangokat, amelyeket Ön a saját igényei szerint tud személyre szabni.

Készen áll arra, hogy többet hozzon ki az életéből?

Jelentkezzen be hozzánk szakmai konzultációra, ahol képzett audiológusaink minden felmerülő kérdésére választ adnak!

Hívjon minket bizalommal a 06 1 281 2336-os telefonszámon vagyÍRJON NEKÜNK ÜZENETET