Piros pont az Oticon More™ hallókészüléknek

Elismerték az Oticon More hallókészülékeket

Az Oticon új prémium hallókészüléke, az Oticon More™ elnyerte a Red Dot 2021 Product Design díjat. A Red Dot bírákat lenyűgözte az Oticon új hallókészülékeinek rendkívüli technológiai áttörése. Ezt kifejezetten úgy tervezték meg, hogy a halláskárosodás kezelését egy teljesen új módon támogassa.

Miért jár a piros pont?

A Red Dot Award egy olyan dizájn tematikájú pályázati rendszerű verseny, amelyben a „Red Dot”, azaz Piros Pont, a minőség védjegye. A díj eredete 1955-re nyúlik vissza és három fő területen adományozzák: termékdizájn, brand és kommunikációs dizájn és dizájnkoncepció.

Ez a legújabb eredmény egy újabb mérföldköve az Oticon korábbi Red Dot győzelmeinek. A díj ismételten bizonyítja, hogy a dán gyártó elkötelezett az előremutató kutatások és az innovatív technológia iránti, hogy így kivételes, iparágvezető hallókészülékeket állíthasson elő.

Az Oticon More ™ kiélezett versenyben küzdött meg a díjak eddigi legbonyolultabb fordulójában. A Red Dot független tervezőkből, designer szakemberekből és szakújságírókból álló zsűrije egyetértett abban, hogy az Oticon legújabb prémium hallókészülékeinek kiváló minősége kiemelkedik a mezőnyből. A Red Dot zsűrit lenyűgözte az Oticon More™ technológiája, amelyet kifejezetten a halláskárosodás teljesen új módon történő támogatására terveztek.

Oicon More™ versenyben

Az Oticon More™ a világ első olyan hallókészüléke, amely lehetővé teszi, hogy a viselője több, jelentőségteljes hangot meghallhasson, így téve természetesebbé a hallás folyamatát. A hallókészülékben különleges technológia dolgozik, az úgynevezett Mély Neurális Háló (MNH). Ennek 12 millió valós hangkörnyezetet tanítottak meg, így ez a beépített intelligencia biztosítja, hogy a hang minden apró részletével együtt, tisztán érkezzen meg a felhasználóhoz. A MNH zökkenőmentesen működik a különböző hallgatási környezetekben, ami azt jelenti, hogy ha Oticon More™ hallókészüléket visel, nagyobb pontosságú és tisztaságú hang jut el Önhöz, miközben kényelmesnek érzi a hallgatás élményét.

Elkötelezett munka kellett a díj elnyeréséhez

A díjra Janne Jakobson, az Oticon Global Brand alelnöke a következőképpen reagált:

„2021-ben Red Dot díjat nyerni a kiváló minőségért olyan eredmény, amelyre rendkívül büszkék vagyunk, különösen annak tudatában, hogy a díj előző 60 évében még sohasem érkezett ennyi pályamű. Az Oticon More™ létrejöttéhez számos mérnök és kutató hatalmas mértékű elkötelezettsége volt szükséges, így igazán nagy öröm számukra, hogy elismerték mindazt a kemény munkát, amit ennek a készüléknek a létrehozásába fektettek. Ők a gerinc, amely a fáradhatatlan kutatás-fejlesztéseinket támogatják. Az Oticon More™ hallókészülékkel újraírtuk az iparág játékszabályait. Hosszú évek óta kutatjuk, hogyan „hallja” az agy a hangokat, és hogy a technológia miként tudja a legjobban támogatni az agyat. Ezekre támaszkodva feltaláltunk egy úttörő, radikálisan új megközelítést a hangfeldolgozáshoz, amely a felhasználókat a természetesebb hallásban segíti. Nagy öröm számunkra, hogy egy ilyen, nemzetközileg is megbecsült díjjal ismerik el munkánk gyümölcsét.

Kíváncsi az új Oticon More™ készülékre?

Audiológusaink ingyen megvizsgálják az Ön hallását, és teljes körű tájékoztatást nyújtanak arról, hogy milyen típusú hallókészülék lenne alkalmas Önnek. Akár a legújabb készülékeinket is kipróbálhatja ingyenesen és kötelezettség-mentesen!

A képek forrása: Unplash

Szólj hozzá