Audipont Halláscentumok

Küldetésünk a professzionális, lehető legmagasabb szakmai színvonalon történő, személyre szabott hallásgondozás. Büszkék vagyunk arra, hogy évről évre egyre több halláscsökkenéssel élő személy tisztel meg minket bizalmával, és bízza ránk hallásának javítását, hogy életük hangokkal teli és teljes legyen.

Ügyfélajánló Programunk azt hivatott elősegíteni, hogy minél többeket ajándékozhassunk meg a hallás örömével. Elégedett Ügyfeleinket arra kérjük, hogy ajánljanak minket szeretteiknek, ismerőseiknek, és az Audiopont Ügyfélajánló Programban való részvétel esetén, mi ajándékkal háláljuk meg támogatásukat.

Hogyan vehetek részt a programban?

Fáradjon be az Önhöz legközelebbi Audiopont Halláscentrumba és kérje kollégánktól az Ügyfélajánló füzetet.

  1. Halláspanaszokkal küzdő ismerősének ajánlja az Audiopont Halláscentrumokat!
  2. Jól olvashatóan töltse ki a füzetben található Ajánlószelvények egyikét! Az Ajánlószelvény kitöltésével Ön jelentkezik az Ügyfélajánló Programban való részvételre.
  3. Ismerőse hozza magával a kitöltött ajánlószelvényt az ingyenes hallásvizsgálatot végző Audiopont Halláscentrumba.
  4. Ajánló ügyfélként regisztráljuk Önt rendszerünkben, amint a szelvény bemutatásra kerül valamely Audiopont Halláscentrumban.
  5. Az Ügyfélajánló Programba való jelentkezése előtt kérjük minden esetben olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF)!

Miért jó ajánlani minket?

Ismerőse, aki az Ön ajánlásával érkezik: ingyenes, kötelezettségmentes és teljes körű hallásvizsgálaton vehet részt szakképzett audiológusaink közreműködésével.
Ön jogosulttá válik ajándék beváltására: amennyiben az Ön által ajánlott személy hallásproblémáinak kezelésére hálózatunkban hallókészüléket* vásárol.
*ÁSZF 1.3 szerint

Milyen ajándékra leszek jogosult?
Az Audiopont Ügyfélajánló Program szerinti feltételek teljesülése esetén Ön meghatározott forintértékű Edenred Ajándékutalványra lesz jogosult, az alábbi 3 ajándék szinteknek megfelelően. Az ajándék kiváltására az ajánlott ügyfélszámnak megfelelő szintig kerül sor.

Milyen ajándék szintek vannak?

1. Szint
egy Ajánlott ügyfél után
5 000 Ft értékű
Edenred Ajándékutalvány

2. Szint
egy Ajánlott ügyfél után
12 000 Ft értékű
Edenred Ajándékutalvány

3. Szint
egy Ajánlott ügyfél után
18 000 Ft értékű
Edenred Ajándékutalvány

Hogyan jutok hozzá az ajándékhoz?
Amint Ön az első Ajánlott ügyfél után, az első szinten található ajándékra jogosulttá válik, kollégánk kapcsolatba lép Önnel. Lehetősége lesz eldönteni, hogy kéri az elért szintnek megfelelő értékű ajándékutalványt, vagy inkább további ügyfelek ajánlásával szeretne magasabb szintű utalványra való jogosultságot elérni. A program részletes tájékoztatója (ÁSZF)

Az Edenred Ajándékutalvány felhasználható: élelmiszer, meleg étel, lakberendezési cikk, szépségápolás, könyv, játék, ajándék, ruházat vásárlására.
Kiemelt Edenred Ajándékutalvány elfogadóhelyek:

Az elfogadóhelyek teljes listája megtalálható az Edenred Ajándékutalványok kibocsátójának weboldalán: www.edenred.hu