Zavartalan ellátás Audiopont Halláscentrumainkban

Zavartalan ellátás Audiopont Halláscentrumainkban

A világjárvánnyá fejlődött koronavírus fertőzés, hivatalos nevén „koronavírus-betegség 2019” okán kérdések és kétségek merülhet fel a hallásvizsgálatok biztonságával kapcsolatban. Mi az Audiopont Halláscentrumokban mindent megtettünk a zavartalan ellátás biztosítása érdekében.

A 2019 végén Vuhanban kialakult tüdőgyulladás-járvány hátterében álló újonnan kialakult vírus áll. Ennek neve „súlyos akut légúti tünetegyüttest okozó koronavírus 2” (SARS-CoV-2), az általa okozott megbetegedés pedig a „koronavírus-betegség 2019” (coronavirus disease 2019), röviden COVID-19.

A fertőzés terjedése emberről-emberre történik, jellemzően cseppfertőzéssel és fertőzött váladékokkal, direkt vagy indirekt kontaktussal. A járvánnyal kapcsolatban Magyarország Kormánya 2020. március 11-én veszélyhelyzetet hirdetett ki.

Ügyfeleinkben felmerülhet a kérdés, mennyire biztonságos ilyenkor a hallásvizsgálat.

Természetesen mindent megtettünk annak érdekében, hogy Audiopont Halláscentrumainkban a vizsgálatok és a teljes ellátás zavartalanul folytatódhassanak. Arra is ügyeltünk, hogy közben mind ügyfeleink, mind kollégáink egészségére maximálisan vigyázzunk. Így Önök a megszokott magas színvonalú szolgáltatásainkat egészséges, biztonságos környezetben vehetik igénybe.

Minden Audiopont Halláscentrumban kifüggesztettünk egy tájékoztatót a járvánnyal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról, és kollégáinkat is elláttuk elegendő mennyiségű fertőtlenítőszerrel, hogy a hallásgondozás továbbra is teljesen biztonságos legyen.

Mindent megtettünk a biztonságos audiológiai ellátásértA felelős magatartás jegyében azonban kérjünk Önöket, hogy ha kapcsolatban álltak diagnosztizált koronavírus fertőzöttel, netán a fertőzés bármilyen gyanúja áll fenn, keressenek minket elérhetőségeinken, amelyeken egy későbbi időpontra biztosítunk Önöknek alkalmat a vizsgálatra.

Amennyiben hallókészülék elemre vagy egyéb tartozékra, kiegészítő termékre lenne szükség, de személyesen nem tud befáradni kiszolgáló egységeinkbe, kérjük, jelezze igényét az alábbi email címen, és postai utánvéttel feladjuk a szükséges terméket!

info@audiopont.hu

Együttműködésüket köszönjük!

Szólj hozzá